Бутерброди з лососем та гірчичним соусом

Бутерброди з лососем та гірчичним соусом

Бутерброди з лососем та гірчичним соусом Бутерброди з лососем та гірчичним соусом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для соусу

Приготування:

  1. Промийте і добре почистіть лосось. Подрібніть свіжий та копчений лосось на кубики. Дрібно наріжте цибулю, каперси, часник, кріп та зелену цибулю. Приправте сіллю і перцем.
  2. Добре перемішайте усі інгредієнти.
  3. Змішайте з майонезом подрібнений часник, яєчний жовток і гірчицю. Перемішуючи, додайте олію. Приправте лимонним соком і сіллю.
  4. Викладіть на скибку хліба рибу та полийте соусом.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.