Традиційний голландський оселедець Hollandse nieuwe haring

Традиційний голландський оселедець Hollandse nieuwe haring

Традиційний голландський оселедець Hollandse nieuwe haring Традиційний голландський оселедець Hollandse nieuwe haring
  • Порція: 2 особи
  • Час: 5 хв
Роздрукувати

Традиційний голландський оселедець Hollandse nieuwe haring подається з нарізаною сирою цибулею та скибками солоного огірка. Оселедець повинен бути виловленим між травнем і липнем, коли риба набуває ідеальної жирності. Традиційно ця страва прикрашається мініатюрним голландським прапором.

Інгредієнти

Приготування:

  1. Поріжте оселедець, солоний огірок та викладіть на тарілку.
  2. Дрібно поріжте цибулю та посипте зверху.
  3. Найкраще смакує з пивом світлих сортів. Смачного Вам!

Вам також сподобається

Автор Amy
Wisniewski

Эммі Вішневскі – креативний шеф-кухар, автор більш ніж 400 рецептів. Працювала шеф-редактором chowhound.com Наразі працює в компанії Bon Appétit, Google for Google Food.