Рулет з копченим лососем і яйцем

Рулет з копченим лососем і яйцем

Рулет з копченим лососем і яйцем Рулет з копченим лососем і яйцем
  • Порція: 4 особи
  • Час: 25 хв
Роздрукувати

B Норвегії рулети роблять з норвезьких коржів - лефсе (lefse). Їх роблять з картоплі, борошна, олії та молока або вершків.
Лефсе готують на особливому пристої, що має товстий суцільний лист заліза або чавуну в якості поверхні, що нагрівається вугіллям, електроенергією або газом - гридлі (griddle). Він використовується також для приготування м'яса, риби і овочів. Можна приготувати такий лефсе вдома, або в якості альтернативи можете використати лаваш.

Інгредієнти

Приготування:

  1. Зваріть яйця. Почистить та розріжте на 4 частини.
  2. Розділіть лаваш на 4 частини. Змажте маслом, залишаючи близко 1 см у країв. Помийте листя салату та гарно висушіть від води, перш ніж розділити на 4 порції та покласти в центрі лавашу. Помістіть дві скибочки лосося на салат і розкладіть подрібнені яйця. Додайте перець на сіль за смаком.
  3. Викладіть на блюдо та подавайте! Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.