Розділіть філе риби на однакові шматочки завдовжки 7-8 см.
Збийте яйця. Занурте шматочки риби спочатку в борошно, потім в яйце і, нарешті, в панірувальні сухарі. Посипте сіллю і перцем.
Розтопіть половину вершкового масла в сковороді і обсмажте рибні палички протягом 2-3 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
Розділіть авокадо для гуакамоле навпіл і видаліть кісточку, перш ніж вийняти м’якоть. Перемішайте з тертим зубчиком часнику. Наріжте кінзу, розмішайте і приправте сіллю та перцем.
Порційно викладіть салат, помідори, огірки, гуакамоле та рибні палички на листи лавашу і загорніть їх.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.