Сендвіч з тріски з гороховим кремом та маринованою червоною цибулею

Сендвіч з тріски з гороховим кремом та маринованою червоною цибулею

Сендвіч з тріски з гороховим кремом та маринованою червоною цибулею
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування:

  1. Розморозьте та трошки обсмажте горошок у сковороді, висипте у миску. Додайте йогурт та розчавлений часник. Змішайте ручним блендером. Приправте сіллю, перцем і соком лайму. Гороховий крем готовий.
  2. Нагрійте каструлю з водою, оцтом і цукром. Розмішайте, доки цукор не розтане. Поріжте цибулю тонкими кільцями та варіть на повільному вогні протягом 5 хвилин.
  3. Обсмажте філе тріски з кожного боку протягом 5 хвилин.
  4. Злийте воду з цибулі та дайте трохи охолонути. Розподілить по тарілкам листя зеленого салату, хліб, йогурт. Помістіть зверху обсмажені шматочки тріски та цибулю. Прикрасьте гілочками свіжого чебрецю або кропу. Додайте скибочки лимону.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.