Канапки з креветками

Канапки з креветками Rekesmørbrød

  • Порція: 8 особ
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Якщо бажаете поласувати легкою та смачною закускою, приготуйте канапки з креветками. Вони готуються швидко та не потребують надзвичайних професійних кулінарних навичок. Смачного!

Інгредієнти

Приготування:

  1. Відваріть креветки в підсоленній воді.
  2. Приготуйте заправку. Подрібніть часник і змішайте його з майонезом та сметаною. Приправе сіллю, перцем і лимонним соком.
  3. Зріжте з хлібних скибочок скоринку, щоб зробити бутерброд більш м’яким і смачним.
  4. Змажте хліб заправкою та викладіть зверху креветки.
  5. Подавайте до столу разом з салатом.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.