Традиційний фінський вершковий суп з лосося

Традиційний фінський вершковий суп з лосося

Традиційний фінський вершковий суп з лосося
  • Порція: 4 особи
  • Час: 40 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Помийте та почистить овочі. Наріжте картоплю, моркву та цибулю.
  2. Нагрійте воду до кипіння. Додайте спеції, цибулю та моркву. Варіть на повільному вогні під кришкою протягом 5 хвилин. Додайте шматочки картоплі та варіть протягом 10 хвилин.
  3. Видаліть шкіру та кістки з філе лосося. Розріжте рибу на шматочки - кубики.
  4. Додайте в суп рибу, збиті вершки та сіль. Нагрійте суп до кипіння та варіть на слабкому вогні під кришкою протягом 5 хвилин. Сервіруйте кропом.

Вам також сподобається

Автор Toni
Kostian

Тоні Костіан – переможець конкурсу 2016 року Vuoden Kokki серед шеф-кухарів Фінляндії, автор популярних рецептів та власник ресторану GRÖN у Гельсінкі.