Цей суп, трохи складний у приготуванні, але якою смачною стравою він стане на столі! Рисова локшина, імбир, кокосове молоко, лосось та тріска, кінза – таке розмаїття смаків в одному супі!
Приготування
- Приготуйте рисову локшину відповідно до інструкцій на упаковці.
- Налийте в чисту каструлю оливкову олію. Дрібно наріжте цибулю, часник і імбир і помістіть в каструлю. Підсмажте на середньому вогні протягом 4-5 хвилин. Додайте пасту карі і подрібнені шампіньйони. Додайте кокосове молоко і доведіть до кипіння.
- Подрібніть помідори та кабачок на невеликі кубики та додайте в суп. Нехай все буде кипіти протягом 3-4 хвилин. Розділіть лосось і тріску на дрібні кубики і додайте в суп. Закип'ятіть знову і варіть протягом 6-7 хвилин.
- Розділіть боби і цукристий горох. Додайте до супу на останніх 3 хвилинах кипіння. Наріжте зелену цибулю тонкими кільцями і присипте суп зверху. Вичавить сік лайма і приправте сіллю і перцем. Додайте рисову локшину та змішайте усі інгредієнти.
- Перед подачею присипте подрібненою кінзою.