Літній суп з креветками та лососем або фореллю

Літній суп з креветками та лососем або фореллю

Літній суп з креветками та лососем або фореллю Літній суп з креветками та лососем або фореллю
  • Порція: 4 особи
  • Час: 50 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Почистіть цибулю, часник та петрушку. Поріжте корінь петрушки тонкими скибочками. Наріжте цибулю та часник. Поділіть перець навпіл та поріжте його на смужки.
  2. Протушкуйте петрушку, цибулю, часник та перець у невеликій кількості оливкової олії. Додайте кайєнський перець та томатну пасту. Додайте воду та вершки. Залишіть кипіти на повільному вогні протягом 20-25 хвилин. Приправте сіллю за смаком.
  3. Наріжте філе лосося кубиками та почистіть креветки. Прокип’ятіть рибу та креветки протягом 5 хвилин та додайте кріп. Подавайте з хлібом та маслом.
  4. Використовуйте дрібно порізаний кріп та лимон для гарніру.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.