Почистіть цибулю, часник та петрушку. Поріжте корінь петрушки тонкими скибочками. Наріжте цибулю та часник. Поділіть перець навпіл та поріжте його на смужки.
Протушкуйте петрушку, цибулю, часник та перець у невеликій кількості оливкової олії. Додайте кайєнський перець та томатну пасту. Додайте воду та вершки. Залишіть кипіти на повільному вогні протягом 20-25 хвилин. Приправте сіллю за смаком.
Наріжте філе лосося кубиками та почистіть креветки. Прокип’ятіть рибу та креветки протягом 5 хвилин та додайте кріп. Подавайте з хлібом та маслом.
Використовуйте дрібно порізаний кріп та лимон для гарніру.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.