Вершковий суп з лососем і тріскою

Вершковий суп з лососем і тріскою

Вершковий суп з лососем і тріскою Вершковий суп з лососем і тріскою
  • Порція: 4 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Простий та дуже смачний рибний суп.
Готувати рибний суп дуже легко. Можна використовувати багато різноманітних овочей, та й рибу готувати можна будь-яку, залежно від вашого смаку. Поєднання цибулі, часника і селери класичне. Смачного!

Інгредієнти

Приготування

  1. Почистіть та дрібно наріжте цибулю і часник. Поріжте селеру на кубики. Обсмажте усе у каструлі з оливковою олією на середньому вогні протягом декількох хвилин.
  2. Тим часом почистить картоплю і моркву. Поріжте картоплю дрібними кубиками, а моркву кружечками. Додайте їх в каструлю і залийте воду, молоко, вершки та бульонний кубик. Доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні доки картопля не стане м’якою.
  3. Поріжте рибу на кубики і додайте. Тоді суп прокип’ятіть протягом 4-5 хвилин, поки риба не приготуєтся. Також додайте сметану і почекайте поки закипить ще раз.
  4. Приправте сіллю, перцем і лимонним соком. Будьте обережні з сіллю, тому що бульйонні кубики зазвичай містять небагато солі.
  5. Трохи посипте листочками чебрецю і подавайте до столу разом зі свіжим хлібом!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.