Простий та дуже смачний рибний суп.
Готувати рибний суп дуже легко. Можна використовувати багато різноманітних овочей, та й рибу готувати можна будь-яку, залежно від вашого смаку. Поєднання цибулі, часника і селери класичне. Смачного!
Приготування
- Почистіть та дрібно наріжте цибулю і часник. Поріжте селеру на кубики. Обсмажте усе у каструлі з оливковою олією на середньому вогні протягом декількох хвилин.
- Тим часом почистить картоплю і моркву. Поріжте картоплю дрібними кубиками, а моркву кружечками. Додайте їх в каструлю і залийте воду, молоко, вершки та бульонний кубик. Доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні доки картопля не стане м’якою.
- Поріжте рибу на кубики і додайте. Тоді суп прокип’ятіть протягом 4-5 хвилин, поки риба не приготуєтся. Також додайте сметану і почекайте поки закипить ще раз.
- Приправте сіллю, перцем і лимонним соком. Будьте обережні з сіллю, тому що бульйонні кубики зазвичай містять небагато солі.
- Трохи посипте листочками чебрецю і подавайте до столу разом зі свіжим хлібом!