Картопляний суп з тріскою та цвітною капустою

Картопляний суп з тріскою та цвітною капустою

Картопляний суп з тріскою та цвітною капустою Картопляний суп з тріскою та цвітною капустою
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Помийте цвітну капусту та почистить картоплю. Поріжте картоплю, часник, цибулю та цвітну капусту на шматочки. Нагрійте олію у великій каструлі та додайте овочі. Обсмажте овочі до м'якого стану.
  2. Додайте воду та молоко. Подрібніть бульйонні кубики, додайте у каструлю та кип'ятить декілька хвилин. Коли картопля пом'якшає, розтовчіть її з допомогою електричного блендера або товкачки. Додайте віджатий сік лимона та гірчицю. Добре перемішайте.
  3. Нагрійте сковороду, розтопіть вершкове масло та покладіть тріску. Смажте рибу с обох сторін протягом 3 хвилин. Викладіть рибу із сковороди та трохи підсмажте браунколь до хрусткого стану.
  4. Налийте суп в глибокі тарілки. Зверху викладіть рибу та браунколь. Додайте чорний перець та прикрасьте гілочками чебрецю за смаком.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.