Помийте цвітну капусту та почистить картоплю. Поріжте картоплю, часник, цибулю та цвітну капусту на шматочки. Нагрійте олію у великій каструлі та додайте овочі. Обсмажте овочі до м'якого стану.
Додайте воду та молоко. Подрібніть бульйонні кубики, додайте у каструлю та кип'ятить декілька хвилин. Коли картопля пом'якшає, розтовчіть її з допомогою електричного блендера або товкачки. Додайте віджатий сік лимона та гірчицю. Добре перемішайте.
Нагрійте сковороду, розтопіть вершкове масло та покладіть тріску. Смажте рибу с обох сторін протягом 3 хвилин. Викладіть рибу із сковороди та трохи підсмажте браунколь до хрусткого стану.
Налийте суп в глибокі тарілки. Зверху викладіть рибу та браунколь. Додайте чорний перець та прикрасьте гілочками чебрецю за смаком.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.