Тріска з крабом

Тріска з крабом

Тріска з крабом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Очистити і відварити картоплю.
  2. Нагрійте олію у великій каструлі. Подрібніть часник та перець чилі. Наріжте цибулю та перець кільцями. Підсмажте в олії усі інгредієнти, поки вони не стануть м'якими.
  3. Додайте консервовані помідори і доведіть до кипіння.
  4. Додайте філе тріски. Варіть на повільному вогні приблизно 10 хвилин. Приправте перцем за смаком.
  5. Додайте м'ясо краба та змішайте все разом. Подавайте з тертим пармезаном, відвареною картоплею та дрібно порізаним листям свіжої петрушки.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.