Почистіть та наріжте селеру на дрібні шматочки. Залиште трохи селери щоб було зручно натерти на тертці. Почистіть та наріжте цибулю та часник. Додайте селеру, цибулю та часник в каструлю. Додайте кокосове молоко, воду та оливкову олію. Кип'ятіть на повільному вогні, поки корінь селери не стане м'яким. Дайте трошки охолонути та змішайте інгрєдіенти ручним блендером.
Наріжте філе лосося кубиками 2 см. Почистіть імбир та поріжте дрібними шматочками. Натріть залишки кореня селери на тертці. Додайте імбир, кріп, сік лайму, оливкову олію та селеру до риби. Посоліть та додайте перець за смаком. Перемішайте рибу з усіма інгредієнтами та залиште постояти приблизно 10 хвилин. Вийміть лосось з маринаду та помістіть в каструлю з супом на 2-3 хвилини перед подачею на стіл.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.