Португальський суп “бакальяу” з тріски

Португальський суп “бакальяу” з тріски

Португальський суп “бакальяу” з тріски Португальський суп “бакальяу” з тріски
  • Порція: 4 особи
  • Час: 60 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Відмочіть сушену тріску у воді згідно з інструкцією на упаковці.
  2. Почистіть картоплю і цибулю та наріжте їх на шматочки. Дрібно поріжте часник та перець чилі.
  3. Надріжте навхрест верхню частину помідорів, опустіть їх в окріп на хвилину, зніміть шкіру та наріжте на шматочки.
  4. Наріжте солодкий перець та цибулю кільцями та трохи потушкуйте на сковороді. Додайте шматочки помідорів, оливкову олію, часник, перець чилі, потушкуйте 7 хвилин.
  5. Влийте воду у каструлю та доведіть до кипіння. Додайте картоплю, рибу, помідори, перець та цибулю у каструлю. Додайте томатну пасту. Готуйте на повільному вогні протягом 40 хвилин.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.