Відмочіть сушену тріску у воді згідно з інструкцією на упаковці.
Почистіть картоплю і цибулю та наріжте їх на шматочки. Дрібно поріжте часник та перець чилі.
Надріжте навхрест верхню частину помідорів, опустіть їх в окріп на хвилину, зніміть шкіру та наріжте на шматочки.
Наріжте солодкий перець та цибулю кільцями та трохи потушкуйте на сковороді. Додайте шматочки помідорів, оливкову олію, часник, перець чилі, потушкуйте 7 хвилин.
Влийте воду у каструлю та доведіть до кипіння. Додайте картоплю, рибу, помідори, перець та цибулю у каструлю. Додайте томатну пасту. Готуйте на повільному вогні протягом 40 хвилин.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.