Кислий рибний суп з тріски

Кислий рибний суп з тріски

Кислий рибний суп з тріски Кислий рибний суп з тріски
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Додайте біле вино, лавровий лист та цибулю в каструлю, доведіть до кипіння але не варіть. Закип'ятіть воду та розчиніть бульйонні кубики.
  2. Додайте у каструлю воду з рибним бульйоном та сметану. Варіть приблизно 10 хв.
  3. Додайте філе тріски нарізані кубиками та варіть 10 хвилин.
  4. За декілька хвилин перед подачею на стіл додайте моркву та зелений лук. Посипте зверху чебрець перед подачею на стіл.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.