Це дуже приємно коли смачна їжа є простою в приготуванні. Ви тільки-но почали, а вже страва готова.
Інгредієнти
Приготування
Відріжте грубу частину стеблин спаржі. Закип'ятіть воду, посоліть та варіть спаржу протягом 2 хвилин.
Поріжте горох на смужки і додайте в киплячу воду на останні 30 секунд. Злийте в друшляк і промийте холодною водо, або навіть занурити у миску з крижаною водою.
Викладіть скибочки лосося, порізану спаржу та горох на тарілку. Злегка перемішайте. Розріжте лимон на 6 частинок і розкладіть зверху. В процесі споживання можете збризкувати овочі та лосось лимонним соком.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.