Салат з лосося, яблука, огірків та горіхів пекан

Салат з лосося, яблука, огірків та горіхів пекан

Салат з лосося, яблука, огірків та горіхів пекан
  • Порція: 4 особи
  • Час: 25 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для лосося

Приготування

  1. Змішайте на сковорідці мед, сіль і перець. Помістіть сковорідку на сильний вогонь, доведіть до кипіння. Коли мед почне танути, добре розмішайте. Зменшіть трохи вогонь і варіть протягом декількох хвилин, поки суміш не почне ставати зовсім темною.
  2. Розділіть рибу на 4 рівні частини. Викладіть рибу у медовий соус, накрийте кришкою та смажте протягом 7 хвилин.
  3. Змішайте оцет, воду і сіль в мисці. Розділіть огірок навпіл і вискобліть вологу серцевину чайною ложкою. Розріжте огірок на тонкі смужки. Викладіть в соус. Дайте постояти близько 1 години. Злийте рідину. Наріжте яблуко на тонкі смужки як огірок, дрібно наріжте цибулю та змішайте все разом.
  4. Злегка просмажте пекан на сухій сковороді на середньому вогні, поки не з’являться коричневі плями. Додайте у огірковий салат. Розділіть лосось на пластівці та викладіть зверху.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.