Змішайте соус чилі, мед, дрібно потертий імбир та сік лайму і додайте до миски з креветками. Нехай маринуються протягом 20-30 хвилин.
Наріжте папайю на довгі, тонкі смужки.
Закип'ятіть воду в каструлі. Виріжте верхівку на помідорах і покладіть їх в киплячу воду з цукристим горошком. Через 30 секунд, вилийте в друшляк і обдайте холодною водою. Зніміть шкірку з помідорів, розріжте їх на смужки і видаліть насіння всередині.
Злегка обсмажте кеш’ю на сухій сковороді. Потім подрібніть їх. Дрібно наріжте часник. Розчиніть цукор в рибному соусі та соці лайму та змішайте з салатом.
Смажте креветки на сильному вогні в оливковій олії протягом 2 хвилин з кожного боку, поки вони не стануть рожево-помаранчевими.
Перемішайте салат з креветками та викладіть на тарілку. Прикрасьте листям кінзи.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.