Оселедець Матіас з червоною цибулею, яблуками та картоплею

Оселедець Матіас з червоною цибулею, яблуками та картоплею

  • Порція: 4 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Хто лише раз спробував оселедець "Матіас", більше ніколи не забуде його смак. Уявіть собі сріблястого і блискучого жирного оселедця, невеличкого розміру, з ніжною, як масло, м`якоттю, який злегка пахне сіллю і морем.

Інгредієнти

Приготування

  1. Філе оселедця промокніть паперовим рушником і розкладіть на тарілці.
  2. Почистіть цибулю, з яблук видаліть насіння. Огірки, цибулю та яблука поріжте на четвертинки та скибочки, змішайте з кукурудзою і трав'яним оцтом.
  3. Додайте до філе оселедця Matias.
  4. Змішайте сметану з хроном та полийте зверху.
  5. Відваріть картоплю в мундирі та подавайте разом з салатом.

Вам також сподобається

Автор Jana
Glock

Яна Глок – авторка популярного у Німеччині кулінарного блогу morethansauerkraut, відома юрист із Штутгарта та партнер юридичної компанії Morrison & Foerster LLP, Сан-Фрациско, США.