Форель з рисом та овочами

Форель з рисом та овочами

Форель з рисом та овочами Форель з рисом та овочами
  • Порція: 4 особи
  • Час: 35 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Приготуйте рис відповідно до інструкцій на упаковці.
  2. Видаліть всі кістки з філе риби і посипте невеликою кількістю солі і перцю. Нагрійте масло в сковороді і додайте філе риби. Змішайте соєвий соус, мед та порошок чилі і додайте суміш на рибу.
  3. Обсмажте рибу на середньому вогні протягом 4-5 хвилин.
  4. У той час як риба смажиться, приготуємо овочі. Нагрійте половину масла і додайте половину овочів, присипте сіллю і перцем. Посмажте при відносно високій температурі протягом декількох хвилин, поки овочі не починають пом'якшуватися.
  5. Перекладіть на блюдо і повторіть з іншою частиною овочів.
  6. Викладіть на тарілку рис, овочі та рибу.
  7. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.