Приготуйте рис відповідно до інструкцій на упаковці.
Видаліть всі кістки з філе риби і посипте невеликою кількістю солі і перцю. Нагрійте масло в сковороді і додайте філе риби. Змішайте соєвий соус, мед та порошок чилі і додайте суміш на рибу.
Обсмажте рибу на середньому вогні протягом 4-5 хвилин.
У той час як риба смажиться, приготуємо овочі. Нагрійте половину масла і додайте половину овочів, присипте сіллю і перцем. Посмажте при відносно високій температурі протягом декількох хвилин, поки овочі не починають пом'якшуватися.
Перекладіть на блюдо і повторіть з іншою частиною овочів.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.