Філе форелі з локшиною та салатом

Філе форелі з локшиною та салатом

Філе форелі з локшиною та салатом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Приготуйте локшину за інструкцією на упаковці.
  2. Розріжте помідори на смужки і залийте окропом. Нехай вони полежать у воді протягом кількох хвилин, поки не стануть м'якими. Якщо ви використовуєте в’ялені помідори, поділіть їх на смужки.
  3. Подрібніть рибу та перець чилі на дрібні шматочки. Обсмажте на сильному вогні протягом декількох хвилин у сковороді з високими бортами або у воці. У той же час подрібніть часник і наріжте цибулю-шалот тонкими кільцями. Вимкніть високу температуру і додайте часник.
  4. Підсмажте протягом декількох хвилин. Додайте томати, пасту карі і воду. Розмішайте це разом. Дайте прокипіти протягом декількох хвилин.
  5. Візьміть локшину і додайте до сковороди. Добре перемішайте. Приправте соєвим соусом.
  6. Подрібніть салат соломкою і перемішайте його з руколою перед подачею на стіл.
  7. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.