Розріжте помідори на смужки і залийте окропом. Нехай вони полежать у воді протягом кількох хвилин, поки не стануть м'якими. Якщо ви використовуєте в’ялені помідори, поділіть їх на смужки.
Подрібніть рибу та перець чилі на дрібні шматочки. Обсмажте на сильному вогні протягом декількох хвилин у сковороді з високими бортами або у воці. У той же час подрібніть часник і наріжте цибулю-шалот тонкими кільцями. Вимкніть високу температуру і додайте часник.
Підсмажте протягом декількох хвилин. Додайте томати, пасту карі і воду. Розмішайте це разом. Дайте прокипіти протягом декількох хвилин.
Візьміть локшину і додайте до сковороди. Добре перемішайте. Приправте соєвим соусом.
Подрібніть салат соломкою і перемішайте його з руколою перед подачею на стіл.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.