Як зручно зробити шашлики вдома! Вибирайте які завгодно інгредієнти від м’яса до риби, від кабачків до моркви!
Для цього рецепта був використаний лосось і тріска, але ви можете використовувати будь-яку рибу. А кріп і орегано дуже добре підходять для цих видів риби.
Приготування
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
- Поділіть філе на кубики 3 х 3 см. Замаринуйте разом з петрушкою, сіллю, перцем і оливковою олією.
- Якщо у вас немає маленьких металевих шампурів ви можете використовувати дерев’яні шпажки, але перед цим добре змочіть їх у воді.
- Загорніть шашлички у металеву фольгу і розмістіть на деку. 15 хв тримайте в духовці закритими, а останні 5 хв потримайте відкритими для гарної скоринки. Викладіть на блюдо.
- Можка подавати разом із свіжим салатом.