Лосось і тріска на шампурі

Лосось і тріска на шампурі

Лосось і тріска на шампурі Лосось і тріска на шампурі Лосось і тріска на шампурі
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Як зручно зробити шашлики вдома! Вибирайте які завгодно інгредієнти від м’яса до риби, від кабачків до моркви!
Для цього рецепта був використаний лосось і тріска, але ви можете використовувати будь-яку рибу. А кріп і орегано дуже добре підходять для цих видів риби.

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Поділіть філе на кубики 3 х 3 см. Замаринуйте разом з петрушкою, сіллю, перцем і оливковою олією.
  3. Якщо у вас немає маленьких металевих шампурів ви можете використовувати дерев’яні шпажки, але перед цим добре змочіть їх у воді.
  4. Загорніть шашлички у металеву фольгу і розмістіть на деку. 15 хв тримайте в духовці закритими, а останні 5 хв потримайте відкритими для гарної скоринки. Викладіть на блюдо.
  5. Можка подавати разом із свіжим салатом.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.