Лосось з овочами

Креветки на грилі

  • Порція: 3 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Для смаження креветок на грилі використовують гриль-решітку, або маленькі дерев’яні шпажки. Обов’язково пам'ятайте, що креветки, коли вони очищені, підсмажуються дуже швидко – приблизно від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Рецепт приготування дуже простий – посоліть, поперчіть, додайте трошки олії та покладіть на гриль під пряме тепло, перегорнувши один раз. Чим крупніша креветка, тим простіше готувати її на грилі.

Інгредієнти

Приготування

  1. Замочіть попередньо дерев'яні палички-шпажки у теплій воді приблизно на 20-25 хвилин.
  2. Для смаження креветок використовуйте середньо-високий вогонь.
  3. Приправте креветки сіллю, перцем та додайте трошки олії.
  4. Смажте від 2 до 3 хвилин з кожного боку, поки не підрум'яниться.

Вам також сподобається

Автор Сем
Сіфтон

NYT Cooking, яким керує фуд-редактор NYT Сем Сіфтон, має близько 7 мільйонів активних користувачів щомісяця і містить понад 17000 рецептів з архіву видання.