Лосось з сайдою, картоплею, беконом та горіхами

Лосось з сайдою, картоплею, беконом та горіхами

Лосось з сайдою, картоплею, беконом та горіхами
  • Порція: 4 особи
  • Час: 35 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 225 градусів.
  2. Вимийте і почистіть картоплю і моркву. Поріжте їх на тонкі скибочки і помістіть в жаростійке блюдо. Додайте оливкову олію і половину солі. Випікайте протягом 12-15 хвилин. Розділіть бекон на маленькі шматочки і покладіть зверху. Поставте в духовку ще на 6-7 хвилин.
  3. Можна подавати зі сметаною.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.