Лосось з пастою і овочами

Лосось з пастою і овочами

Лосось з пастою і овочами Лосось з пастою і овочами Лосось з пастою і овочами
  • Порція: 4 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Це нереально смачна страва, яка дуже просто готується! Скуштувавши цю пасту, Ви зрозумієте що вона стала фаворитом Вашого столу.

Інгредієнти

Приготування

  1. Почніть з макаронів. Закип'ятіть воду у великій каструлі. Посоліть воду. Додайте макарони і варіть їх відповідно до інструкцій на упаковці. Почистіть моркву і подрібніть. Броколі подрібніть на суцвіття. Можете також використовувати стебло броколі. Воно має хороший смак, і це недоречно викидати велику частину броколі. На 4 хвилини покладіть овочі у киплячу воду з макаронами.
  2. Поріжте лосося на шматочки і приправте сіллю і перцем. Нагрійте масло в сковороді і обсмажте рибу, спершу сторону зі шкіркою. Готуйте кожну сторону лосося на середньому вогні протягом приблизно 4 хвилин.
  3. Наріжте цибулю тонкими кільцями і дрібно наріжте часник.
  4. Злийте макарони і овочі в друшляк і дайте їм стекти. Залиште половину склянки води. Підсмажте на оливковій олії цибулю і часник протягом 2 хвилин. Таким чином, у вас є макарони, овочі, вершковий сир і половина склянки окропу. Перемішайте все разом, приправте сіллю і перцем.
  5. Викладіть все на тарілки, а зверху обов'язково шматочок смаженого лосося.
  6. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.