Приємно і смачно, коли страва на тарілці викладена шарами. У нашому рецепті ми якраз використали цей принцип. Смачний рис, зверху листя браунколя, лосось та авокадо. І все це під соусом теріяки. Смачного!
Інгредієнти
Інгредієнти для соусу теріякі
Приготування
- Розігрійте духовку до 200C
- Зробіть соус теріякі. Змішайте всі інгредієнти в каструлі і доведіть до кипіння при перемішуванні. Кип'ятіть кілька хвилин, поки соус злегка не загустіє. Зніміть з плити та залиште. Нехай соус охолоне.
- Зваріть рис в невеликій кількості бульйону. Коли рис звариться, додайте капусту і виключить вогонь.
- Подрібніть лосося на дрібні шматочки і промажте соусом теріякі.
- Розкладіть броколі на деко і промажте невеликою кількістю кунжутного масла.
- Покладіть лосося і броколі в духовку на 3-5 хвилин.
- Розкладіть рис з капустою до чаш і закрийте зверху невеликою кількістю печеного брокколі, лососем і авокадо. Присипте кунжутом і подрібненою зеленою цибулею.
- Подавайте з соусом теріякі. Смачного!