Дуже смачний спосіб приготувати філе лосося! Приготуйте його у духовці з селерою і петрушкою. Не пожалкуєте!
Інгредієнти
Приготування
Розігрійте духовку до 190 градусів.
Посипте сіллю обидві сторони філе лосося . Перекладіть філе до глибокої жаростійкої форми.
Дрібно наріжте цибулю, стебла селери і петрушку і наріжте лимон на скибочки. Викладіть все на верхню частину лосося. Налийте вино і воду. Вода повинна покривати лосося на 1 см.
Помістіть блюдо в духовку і варіть 35 - 45 хвилин. Візьміть форму з духовки і залиште на кухонному столі, щоб риба охолола.
При подачі злийте воду та перекладіть на велике блюдо. Дрібно наріжте трохи петрушки і посипте зверху.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.