Дрібно наріжте часник, цибулю-шалот і стебло селери і покладіть в сковороду з високими бортами з оливковою олією, сіллю і перцем. Смажте при порівняно слабкому вогні протягом 3-4 хвилин. Додайте орегано і куркуму, помідори і лавровий лист. Закип'ятіть і варіть на повільному вогні протягом 10 хвилин.
У той час як соус кипить, поріжте кабачок цукіні кубиками, броколі і цвітну капусту на невеликі суцвіття. Рибу поділіть на дрібні шматки і посипте сіллю та перцем.
Викладіть все на сковороду з соусом. Накрийте кришкою і дайте йому готуватись протягом 10 хвилин, доки не побачите, що риба готова.
Додайте оливки перед подачею.
Зваріть макарони за інструкцією на упаковці! Смачного!
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.