Лосось у томатному соусі з макаронами

Лосось у томатному соусі з макаронами

Лосось у томатному соусі з макаронами Лосось у томатному соусі з макаронами
  • Порція: 4 особи
  • Час: 40 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Дрібно наріжте часник, цибулю-шалот і стебло селери і покладіть в сковороду з високими бортами з оливковою олією, сіллю і перцем. Смажте при порівняно слабкому вогні протягом 3-4 хвилин. Додайте орегано і куркуму, помідори і лавровий лист. Закип'ятіть і варіть на повільному вогні протягом 10 хвилин.
  2. У той час як соус кипить, поріжте кабачок цукіні кубиками, броколі і цвітну капусту на невеликі суцвіття. Рибу поділіть на дрібні шматки і посипте сіллю та перцем.
  3. Викладіть все на сковороду з соусом. Накрийте кришкою і дайте йому готуватись протягом 10 хвилин, доки не побачите, що риба готова.
  4. Додайте оливки перед подачею.
  5. Зваріть макарони за інструкцією на упаковці! Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.