Розігрійте духовку до 200 градусів і викладіть на деко папір для випічки.
Подрібніть зубчики часнику і додайте в каструлю з 1 столовою ложкою оливкової олії, сіллю та перцем. Додайте промитий шпинат. Смажте на слабкому вогні протягом хвилини.
Дайте охолонути, а потім додайте сметану і перемішайте разом. Приправте сіллю і перцем.
Викладіть пластинки тіста і розтягніть в прямокутник приблизно 30 х 40 см. Обріжте краї гострим ножом.
Поділіть рибу на 4 рівні частини та помістіть на листкове тісто.
Посипте сіллю і перцем, потім полийте ¼ соусу зі шпинату. Загорніть в рулети.
Повторіть з рештою.
Перекладіть на деко і випікайте протягом 25 хвилин. У той час, як риба смажиться, приготуємо спаржу. Відріжте нижню частину стебел. Закип'ятіть воду і варіть спаржу в добре підсоленій воді протягом 3 хвилин.
Викладіть спаржу на кожну тарілку і покладіть запечену рибу зверху. При бажанні, прикрасьте невеликою кількістю чебрецю.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.