Рис з креветками та кукурудзою

Рис з креветками та кукурудзою

Рис з креветками та кукурудзою Рис з креветками та кукурудзою
  • Порція: 4 особи
  • Час: 25 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Поділіть перець чилі навпіл і вийміть насіння чайною ложкою. Дрібно наріжте цибулю і покладіть до каструлі з пастою чилі і олією. Підсмажте на слабкому вогні протягом 4-5 хвилин. Додайте білий рис і перемішайте. Смажте протягом 3 хвилин, постійно перемішуючи.
  2. Зваріть коричневий рис за інструкцією на упаковці.
  3. Вмішайте в рис креветки і кукурудзу. Закрийте кришкою і дайте постояти протягом 2 хвилин.
  4. Наріжте коріандр і посипте зверху. Розділіть лимон на шматочки та використовуйте для прикрашання.
  5. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.