Поділіть перець чилі навпіл і вийміть насіння чайною ложкою. Дрібно наріжте цибулю і покладіть до каструлі з пастою чилі і олією. Підсмажте на слабкому вогні протягом 4-5 хвилин. Додайте білий рис і перемішайте. Смажте протягом 3 хвилин, постійно перемішуючи.
Зваріть коричневий рис за інструкцією на упаковці.
Вмішайте в рис креветки і кукурудзу. Закрийте кришкою і дайте постояти протягом 2 хвилин.
Наріжте коріандр і посипте зверху. Розділіть лимон на шматочки та використовуйте для прикрашання.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.