Морський чорт загорнутий в прошутто із гірчицею

Морський чорт загорнутий в прошутто із гірчицею

Морський чорт загорнутий в прошутто із гірчицею Морський чорт загорнутий в прошутто із гірчицею
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 150 °C.
  2. Посоліть філе риби крупною сіллю та витримайте 10 хвилин, щоб забрати з риби зайву вологу. Змийте сіль, промокніть паперовим рушником аби забрати зайву вологу та приправте рибу невеликою кількістю молотого чорного перцю. Розріжте прошутто вздовж на 8 довгих та тонких смужок. Загорніть кожен шматок риби у прошутто. Викладіть та обсмажте на сковороді в оливковій олії з усіх боків декілька хвилин. Перемістіть сковороду у духовку, прикрийте алюмінієвою фольгою та запікайте протягом 8 хвилин.
  3. Викладіть рулетики зі сковороди. Використовуючи ту ж саму сковороду, додайте олію та тушкуйте цибулю шалот протягом 3-х хвилин. Не додавайте сіль, тому що олія, в якій смажилось прошутто буде солоною. Додайте мангольд та трохи протушкуйте. Додайте більше перцю за смаком.
  4. При сервіруванні покладіть мангольд в середину тарілки, використовуючи кільце, аби створити невеликий конус. Помістіть рибу у верхню частину та прикрасьте гірчицею та солоним огірком. Добре смакує з відвареною картоплею або іншими улюбленими овочами.

Вам також сподобається

Автор Rick
Stein
reservations@rickstein.com

Рік Стайн – відомий, авторитетний шеф-кухар із Англії, автор популярних книг рецептів та власник мережі ресторанів, спеціалізацією яких є саме риба та морепродукти.