Картопляний пиріг з лососем і салатом

Картопляний пиріг з лососем і салатом

Картопляний пиріг з лососем і салатом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для картопляного пирога

Інгредієнти для смаженого філе лосося

Інгредієнти для салату

Приготування

  1. Вам потрібна невелика сковорода для картопляного пирога.
  2. Почистіть та натріть картоплю на грубій стороні тертки. Злийте усю рідину та змішайте картоплю з пшеничним борошном. Наріжте зелену цибулю і листя салату, злегка збийте яйця і все перемішайте.
  3. Розтопіть разом масло і олію в сковороді і викладіть картопляну суміш. Смажте на середньому вогні протягом 7-8 хвилин з кожного боку. Перекладіть на тарілку.
  4. Розділіть філе лосося на 4 рівні шматки. Посипте сіллю і перцем зверху. Нагрійте масло в сковороді і обсмажте філе на середньому вогні.
  5. Наріжте цибулю тонкими скибочками і розділіть помідори на декілька частинок. Змішайте всі інгредієнти для салату.
  6. Викладіть на тарілку філе, шматочки пирога та салат. Присипте філе подрібненою зеленою цибулею.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.