Вам потрібна невелика сковорода для картопляного пирога.
Почистіть та натріть картоплю на грубій стороні тертки. Злийте усю рідину та змішайте картоплю з пшеничним борошном. Наріжте зелену цибулю і листя салату, злегка збийте яйця і все перемішайте.
Розтопіть разом масло і олію в сковороді і викладіть картопляну суміш. Смажте на середньому вогні протягом 7-8 хвилин з кожного боку. Перекладіть на тарілку.
Розділіть філе лосося на 4 рівні шматки. Посипте сіллю і перцем зверху. Нагрійте масло в сковороді і обсмажте філе на середньому вогні.
Наріжте цибулю тонкими скибочками і розділіть помідори на декілька частинок. Змішайте всі інгредієнти для салату.
Викладіть на тарілку філе, шматочки пирога та салат. Присипте філе подрібненою зеленою цибулею.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.