Якщо Ви любите запечену картоплю та рибні котлети, цей рецепт саме для Вас. Чудове поєднання картоплі з рибкою під золотавою сирною скоринкою, що може бути ще смачніше!
Інгредієнти для гратена
Інгредієнти для рибних котлет
Приготування
- Видаліть всі кістки з філе риби перед подрібненням на фарш. Покладіть шматочки у кухонний комбайн та запустіть на 15 сек. Додайте сіль і ввімкніть комбайн ще на 15 секунд. Розділіть масло маленькими кубиками і додайте у фарш. Запустіть кухонний комбайн ще на 10 секунд, поки усі інгрідієнти не перетворяться у однорідну массу.
- Змочіть долоні водою та зформуйте 4 великі витягнуті котлети.
- Розтопіть масло та олію в сковороді і злегка обсмажте рибні котлети протягом 1.5 - 2 хвилини на середньому вогні з кожної сторони.
- Ввімкніть духовку на 220 градусів.
- Розріжте картоплю на тонкі скибки та викладіть у жаростійке блюдо, змазане маслом. Трошки посоліть кожен шар картоплі, додайте трохи чебрецю та перцю.
- Закип'ятіть молоко і воду та розчиніть у ньомуі перемішати бульйонний кубик. Полийте сумішшю скибочки картоплі.
- Помістіть блюдо в духовку і випікайте протягом 20 хвилин.
- Тим часом розділіть рибні котлети навпіл, натріть сир і наріжте помідори кружечками.
- Візьміть блюдо з духовки. Викладіть рівномірно на гарячу картоплю половинки котлет, кружечки помідорів та посипте сиром. Поставте назад в духовку до отримання золотавої скоринки.
- Подавайте із салатом зі свіжих овочів!