Котлетки з сайди і лосося з соусом та картоплею

Котлетки з сайди і лосося з соусом та картоплею

Котлетки з сайди і лосося з соусом та картоплею Котлетки з сайди і лосося з соусом та картоплею
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для котлет

Інгредієнти для соусу

Інгредієнти для картоплі

Додаткові інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 225 градусів.
  2. Наріжте картоплю на скибки і змішайте їх з часником, олією та спеціями. Викладіть на деко і випікайте протягом 20-25 хвилин, поки картопля не стане хрусткою ззовні і м'якою всередині.
  3. Всі інгредієнти повинні бути холодними, коли ви почнете робити котлети.
  4. Додайте цибулю шалот і часник в кухонний комбайн разом з червоним перцем і петрушкою та подрібніть.
  5. Видаліть всі кістки з філе риби. Подрібніть рибу у комбайні протягом 20 секунд. Додайте сіль і масло розділене на кубики та ввімкніть знову на 20 секунд. Додавайте молоко під час руху комбайна. Потім додайте яйце. Переконайтеся що фарш однорідний та немає грудочок.
  6. Змочіть долоні водою та зформуйте 4 рибні котлети.
  7. Розтопіть масло і олію в сковороді і обсмажте рибні котлети протягом 3-4 хвилин на середньому вогні з обох сторін.
  8. Для соусу змішайте усі інгредієнти та приправте лимонним соком, сіллю і перцем.
  9. Викладіть на тарілку картоплю, котлету та додайте терту моркву та цілий маринований огірок. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.