Пиріг з лососем та яйцями

Пиріг з лососем та яйцями

Пиріг з лососем та яйцями Пиріг з лососем та яйцями
  • Порція: 5 особи
  • Час: 50 хв
Роздрукувати

Всього 20 хвилин, щоб підготувати пиріг і 20-30 хвилин для випікання. Дуже простий спосіб приготувати смачний та ситний пиріг. Тому цей простий лососевий пиріг так підходить для вечері усієї сім’ї! Смачного!

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 180C.
  2. Поділіть лосося на 4 частини і приправте сіллю і перцем. Також можете додати лимонний сік.
  3. Помістіть лосося в розігріту духовку і випікайте близько 5 хвилин.
  4. У той час як лосось готується, налийте оливкову олію на сковороду. Обсмажте часник протягом кількох хвилин разом зі шпинатом.
  5. Візьміть термостійке блюдо і покрийте дно тонким шаром вершкового масла. Викладіть лист філо на форму так щоб повністю вистелити ним дно та стінки. Вкрийте весь лист невеликою кількістю масла і покладіть лист зверху. Продовжуйте, поки ви не використали всі листи.
  6. Розподіліть смажений шпинат рівномірно по всій поверхні тіста. Подрібніть лосося на шматочки і теж викладіть на тісто.
  7. Ретельно перемішайте яйця з вершками і приправте сіллю та перцем. Можете додати сир. Додайте подрібнений кріп.
  8. Налийте суміш в пиріг і поставте його в духовку. Випікати протягом 20-25 хвилин.
  9. Залиште пиріг на 5-10 хвилин перед подачею на стіл і присипте невеликою кількістю свіжого кропу.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.