Всього 20 хвилин, щоб підготувати пиріг і 20-30 хвилин для випікання. Дуже простий спосіб приготувати смачний та ситний пиріг. Тому цей простий лососевий пиріг так підходить для вечері усієї сім’ї! Смачного!
Приготування
- Розігрійте духовку до 180C.
- Поділіть лосося на 4 частини і приправте сіллю і перцем. Також можете додати лимонний сік.
- Помістіть лосося в розігріту духовку і випікайте близько 5 хвилин.
- У той час як лосось готується, налийте оливкову олію на сковороду. Обсмажте часник протягом кількох хвилин разом зі шпинатом.
- Візьміть термостійке блюдо і покрийте дно тонким шаром вершкового масла. Викладіть лист філо на форму так щоб повністю вистелити ним дно та стінки. Вкрийте весь лист невеликою кількістю масла і покладіть лист зверху. Продовжуйте, поки ви не використали всі листи.
- Розподіліть смажений шпинат рівномірно по всій поверхні тіста. Подрібніть лосося на шматочки і теж викладіть на тісто.
- Ретельно перемішайте яйця з вершками і приправте сіллю та перцем. Можете додати сир. Додайте подрібнений кріп.
- Налийте суміш в пиріг і поставте його в духовку. Випікати протягом 20-25 хвилин.
- Залиште пиріг на 5-10 хвилин перед подачею на стіл і присипте невеликою кількістю свіжого кропу.