Паста з перцем чилі і копченим лососем

Паста з перцем чилі і копченим лососем

Паста з перцем чилі і копченим лососем Паста з перцем чилі і копченим лососем Паста з перцем чилі і копченим лососем
  • Порція: 4 особи
  • Час: 15 хв
Роздрукувати

Дуже швидко і легко готувати, а як смачно виходить!

Інгредієнти

Приготування

  1. Приготуйте спагеті відповідно до інструкцій на упаковці в добре підсоленій воді. У той же час помийте та почистить інші інгредієнти.
  2. Поріжте лосося на скибочки 0,5 см завтовшки. Дрібно наріжте перець чилі. Покладіть каперси в друшляк і промийте їх у холодній воді. Натріть пармезан і зубчики часнику на тонкій стороні терки і додайте в миску з лимонним соком, оливковою олією, сіллю і перцем. Розмішайте це разом.
  3. Злийте спагеті в друшляк і дайте воді стекти. Перемішайте спагеті з основними інгредієнтами.
  4. Викладіть на тарілку та збризніть лимонним соком.
  5. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.