Змішайте всі інгредієнти для маринаду і залийте скумбрію. Накрийте кришкою і маринуйте скумбрію протягом не менше 1 години.
Розігрійте гриль до високої температури і накрийте фольгою деко. Помістіть мариновану скумбрію на фольгу шкіркою вниз. Готуйте протягом 5 хвилин, візьміть ложку та розбризкайте залишки маринаду над скумбрією , потім додайте невелику кількість солі і перцю та готуйте ще протягом 4 - 5 хвилин до повної готовності.
Краще смакує з салатом або з гарячим білим рисом і обсмаженим брокколі, якщо вам подобається.
Рік Стайн – відомий, авторитетний шеф-кухар із Англії, автор популярних книг рецептів та власник мережі ресторанів, спеціалізацією яких є саме риба та морепродукти.