Почніть з соусу. Вийміть насіння з перцю. Подрібніть та перемішайте його з майонезом і сметаною та приправте соком лайма, сіллю і перцем.
Розріжте картоплю на часточки і наріжте чебрець. Змішайте з оливковою олією, сіллю і перцем і покладіть у фользі на гриль. Запікайте картоплю близько 20 хвилин. Потім розгорніть фольгу і дайте картоплі підрум'янитись.
Очистіть та добре вимийте скумбрію. Відріжте філейні частини. Очистіть рибу від кісток. Посипте сіллю, перцем і змажте олією філе.
Коли гриль готовий, викладіть філе риби спочатку шкіркою вниз. Смажте шматочки риби впродовж 1-2 хвилини з кожної сторони.
Покладіть на гриль помідори і трошки посмажте їх протягом останніх хвилин.
Викладіть картоплю, рибу та помідори на тарілку. Також окремо поставте соус. Смачного!
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.