Скумбрія  з картоплею і помідорами черрі на грилі з часниковим соусом

Скумбрія з картоплею і помідорами черрі на грилі з часниковим соусом

Скумбрія  з картоплею і помідорами черрі на грилі з часниковим соусом Скумбрія  з картоплею і помідорами черрі на грилі з часниковим соусом Скумбрія  з картоплею і помідорами черрі на грилі з часниковим соусом Скумбрія  з картоплею і помідорами черрі на грилі з часниковим соусом Скумбрія  з картоплею і помідорами черрі на грилі з часниковим соусом Скумбрія  з картоплею і помідорами черрі на грилі з часниковим соусом Скумбрія  з картоплею і помідорами черрі на грилі з часниковим соусом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 25 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для риби

Інгредієнти для картоплі

Інгредієнти для соусу

Приготування

  1. Розпаліть гриль.
  2. Почніть з соусу. Вийміть насіння з перцю. Подрібніть та перемішайте його з майонезом і сметаною та приправте соком лайма, сіллю і перцем.
  3. Розріжте картоплю на часточки і наріжте чебрець. Змішайте з оливковою олією, сіллю і перцем і покладіть у фользі на гриль. Запікайте картоплю близько 20 хвилин. Потім розгорніть фольгу і дайте картоплі підрум'янитись.
  4. Очистіть та добре вимийте скумбрію. Відріжте філейні частини. Очистіть рибу від кісток. Посипте сіллю, перцем і змажте олією філе.
  5. Коли гриль готовий, викладіть філе риби спочатку шкіркою вниз. Смажте шматочки риби впродовж 1-2 хвилини з кожної сторони.
  6. Покладіть на гриль помідори і трошки посмажте їх протягом останніх хвилин.
  7. Викладіть картоплю, рибу та помідори на тарілку. Також окремо поставте соус. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.