Смажена тріска з овочами та гороховим пюре

Смажена тріска з овочами та гороховим пюре

Смажена тріска з овочами та гороховим пюре
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для тріски

Інгредієнти для горохового пюре

Інгредієнти для гарніру

Приготування

  1. Почнемо з картоплі. Закип'ятіть воду, додайте картоплю, посоліть і варіть 10 хв. Почистіть моркву і поріжте її на шматочки. Додайте до картоплі, що вариться, та варіть ще 8-10 хвилин. Злийте воду та залиште картоплю та моркву цілими шматочками.
  2. Поділіть філе тріски на 4 рівні частини, посипте сіллю та перцем. Розтопіть разом олію та масло в сковороді. Викладіть тріску. Просмажте на середньому вогні протягом 5 хвилин з обох сторін. Викладіть коли вона буде готова.
  3. Злийте воду з гороху та висипте його у каструлю з оливковою олією. Трохи потримайте на середньому вогні. Потім розтовчіть горох товкачкою або ручним блендером у пюре. Додайте сіль та перець.
  4. Викладіть пюре, рибу та овочі на тарілку. Також можна прикрасити зеленою цибулею.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.