Лосось з овочами

Риба на грилі

  • Порція: 1 особа
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Дуже простий рецепт приготування риби під час вихідних днів.

Інгредієнти

Приготування

  1. Для приготування використовуйте середньо-високий вогонь.
  2. Почистіть рибу.
  3. Змастіть маслом зовнішню поверхню риби та посипте сіллю та перцем.
  4. Помістіть шматочки лимона, зелень петрушки та декілька зубчиків часнику в порожнину кожної риби.
  5. Готуйте близько 10 хвилин з кожного боку.

Вам також сподобається

Автор Сем
Сіфтон

NYT Cooking, яким керує фуд-редактор NYT Сем Сіфтон, має близько 7 мільйонів активних користувачів щомісяця і містить понад 17000 рецептів з архіву видання.