Закип'ятіть воду та додайте сіль і відваріть картоплю майже до повної готовності. Вилийте воду і дайте картоплі просохнути протягом 1-2 хвилин. Вкрийте картоплю тонким шаром оливкової олії. Смажте картоплю протягом 10-15 хвилин, поки вони не стануть м'якими і золотисто-коричневого кольору на зовнішній стороні.
Починайте готувати рибу. Видаліть усі кістки, якщо вони присутні. Поділіть філе на порційні шматочки. Добре присипте рибу сіллю та перцем. Оберніть скибочками бекону всі шматочки філе, сформувавши рулетики.
Промажте оливковою олією всі рулетики. Випікайте протягом 10 хв.
Вимийте салат і порвіть його на більш дрібні шматки. Наріжте помідори. Натріть часник на дрібній стороні тертки і перемішайте його разом з оливковою олією, оцтом, сіллю і перцем. Полийте салат і перемішайте усе разом.
Викладіть рибу у беконі, салат та картоплю на тарілки. Смачного!
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.