Картоплю почистіть і розріжте на скибочки 1.5 см завтовшки. Почистіть цибулю і наріжте тонкими скибочками. Дрібно наріжте перець чилі. Видаліть насіння з чилі.
Розділіть солодкий перець на смужки шириною 1 см і наріжте помідори на товсті скибочки.
Додайте оливкову олію до великої каструлі. Додайте рибу. Потім зверху викладіть шар цибулі, картоплі і томатів.
Викладіть частину солодкого перцю, помідорів, перцю чилі та спеції. Продовжуйте, поки ви не використали всі інгредієнти.
Накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Тушкуйте на повільному вогні протягом 30 хв. Струшуйте каструлю час від часу, але не перемішуйте ложкою.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.