Тріска з помідорами та картоплею

Тріска з помідорами та картоплею

Тріска з помідорами та картоплею Тріска з помідорами та картоплею
  • Порція: 4 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Картоплю почистіть і розріжте на скибочки 1.5 см завтовшки. Почистіть цибулю і наріжте тонкими скибочками. Дрібно наріжте перець чилі. Видаліть насіння з чилі.
  2. Розділіть солодкий перець на смужки шириною 1 см і наріжте помідори на товсті скибочки.
  3. Додайте оливкову олію до великої каструлі. Додайте рибу. Потім зверху викладіть шар цибулі, картоплі і томатів.
  4. Викладіть частину солодкого перцю, помідорів, перцю чилі та спеції. Продовжуйте, поки ви не використали всі інгредієнти.
  5. Накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Тушкуйте на повільному вогні протягом 30 хв. Струшуйте каструлю час від часу, але не перемішуйте ложкою.
  6. Перед сервіруванням прикрасьте оливками.
  7. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.