Тріска з картоплею, беконом та оливками

Тріска з картоплею, беконом та оливками Bacalhau à Brás

Тріска з картоплею, беконом та оливками Тріска з картоплею, беконом та оливками Тріска з картоплею, беконом та оливками
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Вacalhau à Brás - улюблена страва Кріштіану Роналду. Можливо саме Bacalhau à Brás робить його таким успішним футболістом.

Інгредієнти

Приготування

  1. Почніть з ділення бекону на шматочки. Просмажте його на сковороді до повної хрусткості.
  2. Картоплю почистіть і наріжте на шматочки. Наріжте цибулю тонкими кільцями і подрібніть зубчики часнику. Викладіть все це до каструлі з оливковою олією. Готуйте на невеликому вогні протягом 15 хвилин. Подавіть товкачкою картоплю до стану пюре.
  3. Наріжте рибу кубиками приблизно 2 х 2 см і додайте до каструлі. Перемішайте. Смажте ще 10 хв.
  4. Розбийте та вилийте яйця в каструлю, перемішайте все. Додайте оливки і подрібнену петрушку. Приправте перцем і сіллю.
  5. Викладіть все на тарілку та посипте хрустким беконом.
  6. Подавайте зі свіжим хлібом. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.