Така смачна, поживна страва, яка для не потребує особливих кулінарних вмінь. Вдале поєднання простих компонентів – і такий чудовий результат!
Приготування
- Підсмажте цибулю і часник в невеликій кількості масла в великій каструлі на середньому вогні.
- Цибуля має бути м’якою. Посипте часник і цибулю приблизно 1/2 чайної ложки сухої паприки. Додайте подрібнені помідори, нут і рибний бульйон та доведіть до кипіння. Додайте трави в соус і тушкуйте 10 хвилин. Приправте сіллю і перцем.
- Наріжте філе тріски на порційні шматки і присипте сіллю, перцем і сушеною паприкою.
- Помістіть тріску в томатний соус. Накрийте кришкою каструлю і кип'ятіть на низькому вогні протягом 10-15 хвилин, поки риба не буде готова.
- Вичавить сік половини лимона у соус з рибою. Поріжте решту лимона на тонкі скибочки та прикрасьте ними блюдо разом з кількома гілочками орегано та базиліка.
- Подавайте рибу з відвареною картоплею або рисом.