Почнемо з томатного соусу. Подрібніть часник і цибулю та покладіть до маленької каструлі з оливковою олією. Підсмажте на повільному вогні протягом 2-3 хвилин. Додайте помідори, орегано, сіль і перець та варіть на повільному вогні 15-20 хвилин. Додайте за смаком бальзамічний оцет.
Розігрійте духовку до 225 градусів.
Поріжте картоплю на дрібні шматочки і покладіть їх до термостійкої форми разом з чайною ложкою солі, меленим перцем, куркумою та олією. Змішайте все це разом і поставте форму в духовку. Запікайте картоплю приблизно 20 хвилин.
Поділіть бекон на дрібні шматочки і посмажте до золотисто-коричневого кольору на сковороді.
Посипте сіллю рибу і залиште на 10 хвилин.
Додайте масло і олію до сковороди і викладіть рибу. Просмажте рибу 5 хв з кожної сторони.
Подрібніть броколі і відваріть в підсоленій воді протягом приблизно 4 хвилин.
Викладіть томатний соус, броколі та картоплю. На соус покладіть рибу та присипте все смаженими шматочками бекону.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.