Тріска з беконом і томатним соусом

Тріска з беконом і томатним соусом

Тріска з беконом і томатним соусом Тріска з беконом і томатним соусом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для риби

Інгредієнти для томатного соусу

Інгредієнти для гарніру

Приготування

  1. Почнемо з томатного соусу. Подрібніть часник і цибулю та покладіть до маленької каструлі з оливковою олією. Підсмажте на повільному вогні протягом 2-3 хвилин. Додайте помідори, орегано, сіль і перець та варіть на повільному вогні 15-20 хвилин. Додайте за смаком бальзамічний оцет.
  2. Розігрійте духовку до 225 градусів.
  3. Поріжте картоплю на дрібні шматочки і покладіть їх до термостійкої форми разом з чайною ложкою солі, меленим перцем, куркумою та олією. Змішайте все це разом і поставте форму в духовку. Запікайте картоплю приблизно 20 хвилин.
  4. Поділіть бекон на дрібні шматочки і посмажте до золотисто-коричневого кольору на сковороді.
  5. Посипте сіллю рибу і залиште на 10 хвилин.
  6. Додайте масло і олію до сковороди і викладіть рибу. Просмажте рибу 5 хв з кожної сторони.
  7. Подрібніть броколі і відваріть в підсоленій воді протягом приблизно 4 хвилин.
  8. Викладіть томатний соус, броколі та картоплю. На соус покладіть рибу та присипте все смаженими шматочками бекону.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.