Н еперевершений запечений лосось з овочами до святкового столу!
Інгредієнти
Приготування
Розігрійте духовку до 225 градусів.
Почистіть і наріжте всі овочі та корінь петрушки, додайте часник, нарізану кільцями цибулю-порей, а також оливкову олію, сіль, перець і перемішайте все разом.
Викладіть все на деко та помістіть в духовку, випікайте протягом 17-18 хвилин.
У той же час, перемішайте в термостійкому блюді разом вершки, сметану і шматочки лосося. Посипте сіллю і перцем.
Візьміть деко з духовки. Зменшить температуру до 200 градусів.
Викладіть овочі до риби та соусу. Помістіть блюдо назад в духовку і випікайте ще протягом 10 хвилин.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.