Запечений лосось з овочами та вершковим соусом

Запечений лосось з овочами та вершковим соусом

Запечений лосось з овочами та вершковим соусом Запечений лосось з овочами та вершковим соусом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 35 хв
Роздрукувати

Н еперевершений запечений лосось з овочами до святкового столу!

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 225 градусів.
  2. Почистіть і наріжте всі овочі та корінь петрушки, додайте часник, нарізану кільцями цибулю-порей, а також оливкову олію, сіль, перець і перемішайте все разом.
  3. Викладіть все на деко та помістіть в духовку, випікайте протягом 17-18 хвилин.
  4. У той же час, перемішайте в термостійкому блюді разом вершки, сметану і шматочки лосося. Посипте сіллю і перцем.
  5. Візьміть деко з духовки. Зменшить температуру до 200 градусів.
  6. Викладіть овочі до риби та соусу. Помістіть блюдо назад в духовку і випікайте ще протягом 10 хвилин.
  7. Можна подавати разом зі свіжим салатом. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.