Додайте олію та каррі в каструлю і проваріть на досить сильному вогні близько 30 секунд. Вимкніть високу температуру. Дрібно наріжте цибулю і часник, додайте до каструлі. Підсмажте протягом 3-4 хвилин, поки цибуля не стане м'якою. У той же час подрібніть перець чилі. Додайте борошно і перемішайте усе разом. Переконайтеся, що всі грудочки зникли перед додаванням вершків. Доведіть до кипіння, а потім вимкніть.
Наріжте картоплю на 4-6 частинок. Додайте картоплю до термостійких порціонних форм. Вилийте соус на картоплю. Помістіть у духовку і випікайте протягом 15 хвилин.
Розділіть філе риби на кубики. Додайте до форм. Залиште на 10 хвилин. Потім додайте очищені креветки. Залишіть у духовці на 5 хвилин.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.