Запечений лосось з креветками та каррі

Запечений лосось з креветками та каррі

  • Порція: 4 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Додайте олію та каррі в каструлю і проваріть на досить сильному вогні близько 30 секунд. Вимкніть високу температуру. Дрібно наріжте цибулю і часник, додайте до каструлі. Підсмажте протягом 3-4 хвилин, поки цибуля не стане м'якою. У той же час подрібніть перець чилі. Додайте борошно і перемішайте усе разом. Переконайтеся, що всі грудочки зникли перед додаванням вершків. Доведіть до кипіння, а потім вимкніть.
  3. Наріжте картоплю на 4-6 частинок. Додайте картоплю до термостійких порціонних форм. Вилийте соус на картоплю. Помістіть у духовку і випікайте протягом 15 хвилин.
  4. Розділіть філе риби на кубики. Додайте до форм. Залиште на 10 хвилин. Потім додайте очищені креветки. Залишіть у духовці на 5 хвилин.
  5. Перед подачею на стіл посипте нарізаною зеленню.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.