Запечена картопля з котлетами з пангасіуса

Запечена картопля з котлетами з пангасіуса

Запечена картопля з котлетами з пангасіуса Запечена картопля з котлетами з пангасіуса
  • Порція: 4 особи
  • Час: 50 хв
Роздрукувати

Вважаєте котлети простою та банальною стравою, але це зовсім не так. Готуються вони дійсно просто, але багатий, насичений смак та аромат надають рибним котлеткам від Меріт Ротингснес Ветлі неповторної вишуканості. Отже, спробуйте їх приготувати та поділіться своїми враженнями!

Інгредієнти для котлет

Інгредієнти для гарніру

Приготування

  1. Філе риби не має кісток. Поріжте його на шматочки, покладіть у кухонний комбайн та запустіть на 15 сек. Додайте сіль і ввімкніть комбайн ще на 15 секунд. Розділіть масло маленькими кубиками і додайте у фарш. Запустіть кухонний комбайн ще на 10 секунд, поки усі інгредієнти не перетворяться у однорідну масу.
  2. Змочіть долоні водою та зформуйте 8 маленьких витягнутих котлет.
  3. Розтопіть масло та олію в сковороді і обсмажте рибні котлети протягом 1 хвилини з кожної сторони на середньому вогні. Вони повинні тримати форму.
  4. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  5. Помийте та почистіть картоплю та моркву. Розріжте їх на шматочки приблизно ½ см. Розділіть цвітну капусту та броколі на невеликі суцвіття. Закип'ятіть воду з овочевим бульйоном. Викладіть овочі у жаростійке блюдо і додайте рибні котлети. Посипте сіллю і перцем, додайте бульйон та вершки. Подрібніть сир та посипте зверху.
  6. Помістіть в духовку і випікайте близько 30 хвилин.
  7. Можете сервірувати разом зі свіжим салатом. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.