Запечений окунь з овочевою начинкою

Запечений окунь з овочевою начинкою

Запечений окунь з овочевою начинкою Запечений окунь з овочевою начинкою Запечений окунь з овочевою начинкою
  • Порція: 4 особи
  • Час: 40 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. Добре вимийте та почистіть рибу. Тушку розріжте так, щоб начинити овочами.
  3. Зробіть 4-5 мотузочок, довжиною приблизно 30 сантиметрів і розкладіть їх в жаростійкому блюді так, щоб можна було перев’язати рибу. На мотузочки покладіть рибу. Подрібніть помідори на шматочки, наріжте часник та лайм на тонкі скибочки. Також додайте оливки, гілочки чебрецю, каперси, олію, перець і сіль, покладіть всередину та навколо риби. Добре зв’яжіть рибу мотузкою.
  4. Поставте рибу в духовку і випікайте протягом 20 хвилин. Коли м’ясо риби починає розшаровуватися – тоді вона готова.
  5. Можете подавати з картоплею, рисом або кус-кусом, а також з теплим та свіжим хлібом! Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.