Запечена тріска та лосось з соусом та салатом

Запечена тріска та лосось з соусом та салатом

Запечена тріска та лосось з соусом та салатом Запечена тріска та лосось з соусом та салатом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 35 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для соусу

Інгредієнти для салату

Приготування

  1. Відірвіть 4 листа вощеного паперу і алюмінієвої фольги 30 х 30 см. Викладіть папір для випічки поверх алюмінієвої фольги. У вас вийде 4 заготовки для пакетів для запікання.
  2. Розігрійте духовку до 220 градусів.
  3. Почистіть моркву і подрібніть її та кабачки кружальцями. Викладіть скибочки на 4 заготовки.
  4. Розділіть рибу на дрібні шматки. Посипте їх сіллю і перцем і помістіть їх на овочі. Натріть часник на дрібній стороні тертки і розподіліть на рибі. Загорніть паперові конверти так, щоб вони були повністю закритими і пропечіть протягом 8-10 хвилин.
  5. Натріть часник до соусу на тонкій стороні терки та перемішайте в мисці з іншими інгредієнтами для соусу.
  6. Подрібніть помідори чері для салату і наріжте огірок дрібними кубиками. Порвіть зелений салат на дрібні шматочки і змішайте з помідорами і огірками. Змішайте масло, оцет, сіль і перець та перемішайте з салатом перед подачею на стіл
  7. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.